Google Ads

Google Ads Beheer

Wilt u adverteren via Google Ads. Ik ben een technisch online marketeer en gecertificeerd door Google voor het beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes.

 • Gecertificeerd Google Partner
 • €75,- advertentietegoed van Google
 • Periodiek accountbeheer

Google Ads accountbeheer

Ik ben een freelance marketeer die u kan helpen met het inrichten en optimaliseren van campagnes in Google Ads. Mijn specialisme hierin is zoekadvertenties. Dit zijn de gebruikelijke tekstadvertenties die boven en onder de zoekresultaten staan in Google search.

Voor Google Ads zou je bepaalde campagnes volledig automatisch kunnen laten lopen. Echter haal je vaak niet de resultaten die je zou halen als wanneer iemand structureel optimalisaties draait, A/B testen en verschillende bied en prijsstrategieën om het beste uit je budget en concurrentiepositie te halen.

   Wat kunt u verwachten

   • Zoektermonderzoek
   • A/B testen van campagnes
   • Verbeteren van de kwaliteit scores
   • Reageren op concurrenten
   • Verbeteren kosten per aanvraag
   • A/B testen van advertenties
   • Haal het meeste uit uw budget
   • Periodieke rapportages
   • Periodiek overleg

   Werkwijze

   Om het gewenste resultaat voor Google Ads te behalen is het vooral belangrijk om inzichtelijk te hebben wat wel en niet goed werkt. Naast wat goed verstand is het vooral belangrijk om data te hebben waarom beslissingen genomen kunnen worden. Om deze reden is het heel belangrijk om periodiek campagnes te optimaliseren.

   Toegang tot uw account

   Website laten maken

   Voor Google Ads kunt u een account aanmaken via ads.google.com. Dit kunnen we eventueel ook voor u doen. Uw login is gekoppeld aan een Google account. Hier moeten verder alleen nog factureringsgegevens ingevuld worden. De kosten voor Google breng ik niet in rekening maar zal Google zelf factureren.

   Ik heb uw logingegevens niet nodig. Ik zal een uitnodiging naar u sturen zodat ik in uw Google Ads account kan koppelen aan mijn managers account war ik al mijn klanten in beheer. Zodoende heb ik ook echt alleen toegang tot Google Ads en niet tot Gmail of andere Google producten gekoppeld aan uw Google Account.

   Analyse en strategie

   Google analytics diensten

   In een gesprek zullen we samen kijken wat uw doelstellingen zijn en zullen we kijken met welk adverteerbudget we het beste kunnen starten. Ik zal vervolgens zoekwoordonderzoek gaan doen en een prognose maken van de hoeveelheid verkeer en als er reeds wat data uit Analytics is kunnen we al een beginnetje maken hoeveel sales we uit een bepaald budget kunnen verwachten. Dit werk ik vervolgens uit in een voorstel.

   Voor de inrichting moeten alle conversieacties ten eerste meetbaar zijn of worden gemaakt. Google Analytics en Google Ads worden gekoppeld en alle campagnes, biedingen en advertenties ingericht.

   Livegang en optimalisatie

   Google Ads beheer

   De initiële inrichting gebeurd een beetje op goed gevoel. We hebben data nodig om uiteindelijk intelligente beslissingen te maken. Na ongeveer een maand zal de eerste optimalisatieronde volgen. Hierbij willen we vooral duidelijk hebben wat nu wel en niet werkt en tegen welke kosten.

   In de praktijk is dit een doorlopend proces waarbij we in eerste instantie naar de belangrijkste dingen kijken om de kosten per aanvraag te verbeteren en later kijken we vooral hoe we de omzet kunnen maximaliseren.

   Google Ads campagnebeheer

   Wilt u ook meer resultaat behalen?

   Contact

   Contact

   Ganeshastraat 17,
   1363 XA Almere

   Volg mij