Freelance website bouwer

Freelance website bouwer in Almere?

Zoekt u een freelance website bouwer? Waarschijnlijk kan ik u goed helpen. Ik ben een ZZP website bouwer en technisch online marketeer uit Almere. Ik kan u helpen met het bouwen van een goede resultaatgerichte website en online groei.
 • Ik bouw resultaatgerichte websites
 • Op maat gemaakt
 • Wordpress of maatwerk
 • Volledig op afstand

Website laten maken zzp

Ik help graag ondernemers met een nieuwe website hun doelen te bereiken. Ik doe dit veelal voor collega bedrijven als onderaannemer maar help ook mijn eigen klanten. Als u op zoek bent naar een zzp'er om uw site te bouwen bent u op de juiste plek.

Mijn specialisaties voor het bouwen van websites en applicaties zijn wordpress al dan niet op maat en voor de meer complexere projecten werk ik met een javascript framework. Dit is vooral handig bij complexe projecten die geheel op maat gemaakt moeten worden.

 • NuxtJS
 • API koppelingen
 • WordPress
 • VueJS

Een website die voor u werkt

 • Nette vlotte code
 • Rich snippets
 • Snelle oplevering
 • Snelle website
 • Zelf te onderhouden
 • Mobiele usability
 • SEO optimised
 • Op maat gemaakt
 • Conversieknaller

Stappenplan website laten bouwen

Een website bouwen is een proces die ik heb onderverdeeld in 5 stappen die steeds eerst afgerond moeten worden alvorens naar stap te gaan.

Stap 1: Briefing

freelance website bouwer

Voor het bouwen van de website is het belangrijk om een aantal zaken goed in kaart te brengen. Welke doelen moet de website behalen en hoe gaan we dat doen, hoe moet het er ongeveer uit gaan zien en op welke keywords moet de website gevonden worden en hoeveel pagina’s moeten er effectief gemaakt worden. Op basis daarvan zal er uiteindelijk een voorstel gemaakt wordt en na akkoord kunnen we ermee aan de slag.

Stap 2: Huisstijl en design

website design

Voor de website is een design en huisstijl die geïmplementeerd moet worden. Bij een basis website zal hiervoor alleen een wordpress thema gezocht worden voor een maatwerk site zal een designer aan de slag gaan en de website in zijn geheel uittekenen.

In dit proces moet ook nagedacht worden over foto’s en ander beeldmateriaal. Wellicht is hier al wat van en anders zal dat in dit proces aangeschaft of ontwikkeld moeten worden.

Stap 3: Development

web development

De website wordt in de meeste gevallen gebouwd op een afgeschermde omgeving van uw website. Op deze omgeving kan gelijk bijgehouden worden hoe het proces er daadwerkelijk uit moet gaan zien. Ik zal in de loop van de tijd vragen om hier feedback op te geven alvorens we beginnen met het vullen van de content. Hierbij is het belangrijk dat we eerst deze pagina’s zo af krijgen voordat we verder gaan met het vullen van de content.

Stap 4: Content & SEO

content & seo

Als de website functioneel helemaal klaar is zullen we verder gaan met de invulling van de website. De website staat op dit moment nog op een afgeschermde omgeving waar u ook toegang tot zult krijgen. U kunt in principe zelf de content aanvullen maar ik kan hier natuurlijk ook een rol in spelen.

Ik zal in deze fase ook gelijk een aantal SEO aandachtspuntjes nalopen en optimaliseren. Met name als er een bestaande website is willen we voorkomen dat bezoekers straks op gebroken linkjes terechtkomt of de website zakt in de zoekresultaten.

Stap 5: Migratie & lifegang

website bouwen

Zodra de website helemaal klaar is kan de website gemigreerd worden naar uw omgeving en direct toegankelijk zijn voor bezoekers. Ik zal gelijk ook Google Analytics koppelen en zorgen dat alles goed door te meten is.

Website Laten Bouwen

Wilt u ook een website die voor u werkt?

Wat kunt u verwachten

Veel websites bouw ik op basis van WordPress. Wordpress heeft u een gebruiksvriendelijke interface en worden pagina's grotendeels volledig in een drag & drop editor gebouwd. Daarnaast is dit een systeem waar we veelal dingen kunnen realiseren zonder code te schrijven waardoor het kosten efficiënt is. In de backend zit vervolgens een editor waarin u vooralsnog eenvoudig nieuwe teksten plaatsen, afbeeldingen of andere dingen aanpassen zonder een regel code te schrijven.

Als freelance website bouwer kan ik u ook helpen met onderhoud en support van uw website. Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Bijvoorbeeld beveiligingsupdates en het up to date houden van de software. Maar mogelijk wilt u ook voortbouwen op de website die ik voor u gebouwd heb.

Hiervoor kan ik u support leveren waarbij ik aanpassingen naar wens voor u kan doorvoeren. Hiervoor werk ik met losse uren op nacalculatie of kunt u tegen een gereduceerd een strippenkaart met een blok 10 onderhoudsuren inkopen.

Website onderhoud

Als freelance website bouwer heb ik veelal meer dan een opdracht op hetzelfde moment waardoor ik mogelijk niet al mijn tijd aan uw website kan besteden. Het hangt er uiteindelijk een beetje vanaf. Ook de complexiteit van het project speelt mee. Een basis website zou in feite niet veel meer dan een paar dagen kosten om te bouwen. Oplevering vindt dan meestal plaats in iets meer dan een week. Mogelijk 2 weken als ik nog wat dingen moet aanpassen.

Voor maatwerk projecten moet veelal eerst een design gemaakt worden en duurt het bouwen ook een stuk langer. Dit soort projecten duren meestal vier tot acht weken voordat die live kunnen gaan.

Als freelance developer liggen mij skills vooral bij het technische werk. Voor grafisch ontwerp van bijvoorbeeld een custom website zal ik een designer inhuren of u kunt dit zelf doen en een ontwerp aanleveren.

Als we een designer inhuren om uw website te laten ontwerpen is het handig als u al een beeld heeft hoe het er ongeveer uit zou moeten zien. Bijvoorbeeld een andere website waar het design een beetje op mag lijken en in welke huisstijl. Ik zal u in dit proces natuurlijk begeleiden teneinde dat we sneller tot een goed ontwerp komen waar u ook trots op kunt zijn.

Ik bouw de website voor u maar ik weet waarschijnlijk niets van uw branche en kan dus geen teksten voor uw site schrijven. Ik heb uw hulp nodig voor het aanleveren van teksten en beeldmateriaal voor uw website. Als u reeds content heeft van bijvoorbeeld een bestaande website kunnen we deze natuurlijk overnemen. Houd er echter wel rekening mee dat uw landingspagina's waarschijnlijk een andere vormgeving hebben en dat er mogelijk stukken aangevuld moeten worden of wegvallen.

Als het bouwen van de website klaar is zal de website op een afgeschermde omgeving bereikbaar zijn en kan content gevuld worden. Dit betekend vaak dat pagina's nog gekopieerd moeten worden voor verschillende diensten en dat daar nieuwe teksten op moeten komen. Ik bouw de meeste websites op een manier dat u dat zelf zou moet kunnen in een visuele editor.

Gevonden worden op Google is erg belangrijk. Als u nog geen sterke positie in Google heeft zal die ook niet zomaar ontstaan na het bouwen van de website. Ik houd bij het bouwen van de website rekening met een aantal belangrijke technische SEO factoren maar de belangrijkste komt terug in de kwaliteit van de content op uw website. Ik weet hier redelijk wat vanaf maar het valt een beetje buiten mijn specialisme. Als u de wens heeft om meer organisch zoekverkeer te krijgen dan kan ik u in contact brengen met wat collega's waarmee ik samenwerk. Veelal gaat u dan een traject aan waar we samen gaan werken aan het verbeteren van uw online vindbaarheid.

Contact

Contact

Ganeshastraat 17,
1363 XA Almere

Volg mij