Freelance Frontend developer

Freelance frontend developer inhuren

Ik werk als freelancer in front-end development in vooral VueJS en NuxtJS en hou mij daarnaast veel bezig met het meetbaar maken en analyseren van al uw data. Als front-end developer heb ik gewerkt met diverse technologieën maar de kern van mijn ervaring ligt rondom VueJS en NuxtJS waarbij ik in Vue 2 en in Vue 3 werk.
  • VueJS
  • NuxtJS
  • Server Sided Rendering
  • Static site generation

Frontend developer inhuren

Ik heb een achtergrond in online marketing en web development. Ik ben in 2013 afgestudeerd van een marketing opleiding en langzamerhand ook in web development gaat richten. In eerste instantie was dit WordPress waar ik ondertussen reeds 8 jaar ervaring in heb en later ook in meer gespecialiseerd front-end development op basis van VueJS en NuxtJS wat ik nu sinds 2021 doe. Ik heb ook met andere frameworks gewerkt maar mij ervaring daarmee is vooralsnog beperkt

Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn ervaringen

frontend development

Voor frontend development heb ik nu ervaring vanaf 2021. Hierbij werk ik veelal met VueJS waarbij ik gewerkt heb met Vue 2 en Vue 3 en met NuxtJS 2 voor server sided rendering en static site generation. Mijn ervaring in die technologieën is op junior niveau.

Ik onderscheid mij vooral doordat ik ook 8 jaar ervaring heb met technische online marketing en data implementaties / analyse en funnel visualisatie. Denk hierbij vooral ook aan Google Tag Management en Digital Analytics

Met welke software heb ik nog meer gewerkt?

In het verleden heb ik beperkt ook met React en Laravel gewerkt. Ik heb veel ervaring met WordPress die we eventueel ook in een headless omgeving kunnen gebruiken en enige ervaring met firebase en NodeJS. Echter werk ik toch het liefste op een bestaande backend of met externe API's. Ik heb veel ervaring met het schrijven van CSS en werk daarbij ook met Tailwind en Bootstrap.

Frontend developer inhuren?

Neem direct contact op

Veelgestelde vragen

Ik ben beschikbaar voor projecten maar niet fulltime. Neem contact met me op voor exacte details. Ik kan zowel remote als op locatie werken.

Ik hanteer een uurtarief dat passend is bij de ervaring die ik heb. Die is wisselend voor verschillende diensten die ik aanbied. Voor front-end development hanteer ik een uurtarief van €50,- per uur.

Deze website is gebaseerd op NuxtJS (Nuxt 2) voor server sided rendering op een NodeJS omgeving en is gebouwd met hulp van TailwindCSS en heeft een beperkte backend die met Firebase realtime database werkt. Daarnaast worden de portfolio items uit een wordpress omgeving opgehaald.

Voor ieder zijn specialisme. Grafisch ontwerp is niet mijn sterkte punt. Ik heb natuurlijk wel zicht op wat ik kan maken maar krijg het liefste toch wel een ontwerp aangeleverd of ik werk samen met een designer.

Contact

Contact

Ganeshastraat 17,
1363 XA Almere

Volg mij