Website Laten Maken

Freelance webdeveloper in Almere

Zoekt u een freelance webdeveloper? Ik kan u waarschijnlijk goed helpen.
Ik ben een ZZP webdeveloper en online marketeer uit Almere. Ik kan u helpen met het bouwen van een goede resultaatgerichte website en online groei.

 • Ik bouw resultaatgerichte websites
 • Op maat gemaakt
 • Geheel whitelabel
 • Volledig op afstand

Freelancer inhuren?

Via mijn onderneming Website Die Werkt help ik veelal klanten direct met het bouwen van hun website en deze te verbeteren om zo te kunnen groeien.

Ik sta echter ook open om ingehuurd te worden als freelancer door collega bedrijven die het te druk hebben om deze opdrachten zelf te doen. Dit kan geheel whitelabel. Hierbij werk ik in principe volledig remote tenzij dit noodzakelijkerwijs anders zou moeten.

 • Laravel
 • VueJs
 • HTML/CSS
 • WordPress

Een website die voor u werkt

 • Nette vlotte code
 • Snelle website
 • SEO optimised
 • Rich snippets
 • Zelf te onderhouden
 • Op maat gemaakt
 • Snelle oplevering
 • Mobiele usability
 • Conversieknaller

Stappenplan Website laten maken

Een website maken is een proces die ik heb onderverdeeld in 5 stappen die steeds eerst afgerond moeten worden alvorens naar stap te gaan.

Stap 1: Briefing

Website laten maken briefing

Voor het bouwen van de website is het belangrijk om een aantal zaken goed in kaart te brengen. Welke doelen moet de website behalen en hoe gaan we dat doen, hoe moet het er ongeveer uit gaan zien en op welke keywords moet de website gevonden worden en hoeveel pagina’s moeten er effectief gemaakt worden. Op basis daarvan zal er uiteindelijk een voorstel gemaakt wordt en na akkoord kunnen we ermee aan de slag.

Stap 2: Huisstijl en design

Website design

Voor de website is een design en huisstijl die geimplementeerd moet worden. Bij een basis website zal hiervoor alleen een wordpress thema gezocht worden voor een maatwerk site zal een designer aan de slag gaan en de website in zijn geheel uittekenen.

In dit proces moet ook nagedacht worden over foto’s en ander beeldmateriaal. Wellicht is hier al wat van en anders zal dat in dit proces aangeschaft of ontwikkeld moeten worden.

Stap 3: Development

webdevelopment

De website wordt in de meeste gevallen gebouwd op een afgeschermde omgeving van uw website. Op deze omgeving kan gelijk bijgehouden worden hoe het proces er daadwerkelijk uit moet gaan zien. Ik zal in de loop van de tijd vragen om hier feedback op te geven alvorens we beginnen met het vullen van de content. Hierbij is het belangrijk dat we eerst deze pagina’s zo af krijgen voordat we verder gaan met het vullen van de content.

Stap 4: Content & SEO

google search

Als de website functioneel helemaal klaar is zullen we verder gaan met de invulling van de website. De website staat op dit moment nog op een afgeschermde omgeving waar u ook toegang tot zult krijgen. U kunt in principe zelf de content aanvullen maar ik kan hier natuurlijk ook een rol in spelen.

Ik zal in deze fase ook gelijk een aantal SEO aandachtspuntjes nalopen en optimaliseren. Met name als er een bestaande website is willen we voorkomen dat bezoekers straks op gebroken linkjes terechtkomt of de website zakt in de zoekresultaten.

Stap 5: Migratie & lifegang

website migratie

Zodra de website helemaal klaar is kan de website gemigreerd worden naar uw omgeving en direct toegankelijk zijn voor bezoekers. Ik zal gelijk ook Google Analytics koppelen en zorgen dat alles goed door te meten is.

Website Laten Maken

Wilt u ook een website die voor u werkt?

Wat kun je verwachten

Veel websites bouw ik op basis van WordPress. Hierbij heeft u een gebruiksvriendelijke interface en worden pagina's grotendeels volledig in een drag & drop editor gebouwd. In dit soort editors kunt u vooralsnog eenvoudig nieuwe tekste plaatsen, afbeeldingen of andere dingen aanpassen zonder een regel code te schrijven.

Uw site zal regelmatig geüpdatet moeten worden en wellicht heeft u liever dat ik aanpassingen voor u doorvoer. Hiervoor kan ik u support leveren waarbij ik aanpassingen naar wens voor u kan doorvoeren. Hiervoor werk ik met losse uren op nacalculatie of kunt u tegen een gereduceerd een strippenkaart met een blok 10 onderhoudsuren inkopen.

Website onderhoud

Hoe lang het duurt voordat uw nieuwe website life kan gaan hangt een beetje af van de complexiteit van uw site en mijn agenda. Een basis website zou in feite niet veel meer dan een paar dagen kosten om te bouwen. Oplevering vind dan meestal plaats in iets meer dan een week. Voor maatwerk projecten moet veelal eerst een design gemaakt worden en duurt het bouwen ook een stuk langer. Dit soort projecten duren meestal een week of vier. Hierna zal veelal content geplaatst moeten worden. Het ligt er natuurlijk erg aan hoe snel u die kunt aanleveren. Mijn ervaring toont echter aan dat het veelal nog een paar weken duurt voordat de site echt live zal gaan.

Als we een designer inhuren om uw website te laten ontwerpen is het handig als u al een beeld heeft hoe het er ongeveer uit zou moeten zien. Hierbij is het in eerste instantie handig om al een voorbeeld te hebben wat het ongeveer zou moeten zijn en hier uw huisstijl in verwerken. Ik zal u in dit proces natuurlijk begeleiden teneinde dat we sneller tot een goed ontwerp komen waar u ook trots op kunt zijn.

Ik bouw de website voor u maar u bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van teksten en beeldmateriaal voor uw website. Als u reeds content heeft van bijvoorbeeld een bestaande website kunnen we deze natuurlijk overnemen. Houd er echter wel rekening mee dat uw landingspagina's waarschijnlijk een andere vormgeving hebben en dat er mogelijk stukken aangevuld moeten worden of wegvallen. Als het bouwen van de website klaar is zal de website op een afgeschermde omgeving bereikbaar zijn en kan content gevuld worden. Dit betekend vaak dat pagina's nog gekopieerd moeten worden voor verschillende diensten en dat daar nieuwe teksten op moeten komen. Ik bouw de meeste websites op een manier dat u dat zelf zou moet kunnen. Natuurlijk kan ik tekst en beeldmateriaal ook voor u plaatsen en pagina's afmaken. Hier zullen dan wel extra uren voor begroot moeten worden.

Gevonden worden op Google is erg belangrijk. Als u nog geen sterke positie in Google heeft zal die ook niet zomaar ontstaan na het bouwen van de website. Ik houd bij het bouwen van de website rekening met een aantal belangrijke technische SEO factoren maar de belangrijkste komt terug in de kwaliteit van de content op uw website. Ik weet hier redelijk wat vanaf maar het valt een beetje buiten mijn specialisme. Als u de wens heeft om meer organisch zoekverkeer te krijgen dan kan ik u in contact brengen met wat collega's waarmee ik samenwerk. Veelal gaat u dan een traject aan waar we samen gaan werken aan het verbeteren van uw online vindbaarheid.

Contact

Contact

Ganeshastraat 17,
1363 XA Almere

Volg mij