Website Onderhoud

Website onderhoud

Website onderhoud & updates
  • Website blijft veilig en up to date
  • Eventuele problemen worden gelijk opgelost
  • Aanmaken nieuwe pagina's
  • Hosting & updates

Website laten onderhouden

Websites zijn nooit klaar en moeten continue doorontwikkeld en verbeterd worden. In de regel worden site zo gebouwd dat u hier nieuwe content op moet kunnen plaatsen. maar wellicht dat u tegen wat zaken aanloopt waar u niet heel goed uitkomt. Het is wellicht verstandig om dit website onderhoud uit te besteden.

U kunt vooraf tegen een gereduceerd tarief een strippenkaart met onderhoudsuren inkopen

  • Nieuwe landingspagina’s
  • Verbeteren van de website
  • Website up to date houden
  • Nieuwe functionaliteit
  • Bugs of problemen oplossen

Website Onderhoud

Strippenkaart onderhoudsuren

U kunt een strippenkaart met onderhoudsuren tegen een gereduceerd tarief kopen. Met een strippenkaart koopt u vooraf steeds een blok van steeds 10 uur. Deze uren kunnen wanneer nodig gebruikt worden voor aanpassingen of verbeteringen van uw website.

Hierbij op basis van best effort. De uren worden verrekend op basis van nacalculatie. Na verloop van bepaalde werkzaamheden zullen wij u een overzicht toezenden met de actuele stand van zaken.

Strippenkaart 10 uur €500,-

Onderhoudsuren tegen gereduceerd tarief

In veel gevallen is het verstandig een strippenkaart van 10 onderhoudsuren af te nemen. Die verlopen niet en kunnen ook in een project worden ingezet

Losse onderhoudsuren

Heeft u onderhoud aan uw website nodig? Dit kan bijvoorbeeld zijn het updaten van uw website, fouten herstellen of het maken van geheel nieuwe pagina's. Dit kan ik prima voor u doen. Omdat hier veelal sprake is van maatwerk is zal hier een inschatting vooraf voor gemaakt worden. Bij kleine werkzaamheden is het vaak het meest praktisch om dit op basis van nacalculatie te doel met werkelijke uren.

Losse uren kosten €60,-

Zelf een website bouwen

Zelf een website bouwen met wat hulp

U kunt volledig zelf uw website bouwen. Maar vaak loop je op een of ander moment tegen een probleem aan die je zelf niet opgelost krijgt. Dan is het handig om iemand te hebben om op terug te vallen. Via onze onderhoudsuren bieden wij u hier support voor.

Dit is een goede manier om voor een lage prijs een top website te bouwen die u zelf heeft gebouwd.

Onderhoudsuren

Onderhoudsuren

Ik kan diverse websiteonderhoud voor u doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan het ontwerp, een plugin installeren of nieuwe pagina’s toevoegen. Wanneer u deze taken liever niet zelf uitvoert kunnen wij dat voor u regelen. Deze werkzaamheden voeren wij uit op basis van nacalculatie. Wilt u regelmatig gebruik maken van deze diensten dan is het interessant om vooraf een strippenkaart met uren in te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Contact opnemen

Bestel direct onderhoudsuren

Ik zal zorgen voor correcte implementatie van tag's in GTM en eventueel andere plekken. Voor sommige dingen is het handig dat de dataLayer correct geïmplementeerd wordt. Veel dingen kan ik zelfstandig uitvoeren maar heb niet van ieder CMS of webshop systeem kennis. Hierbij is het handig dat uw developer dit doorvoert. Ik zal in dat geval direct met uw developer kunnen schakelen om dit voor elkaar te krijgen.

De migratie van de bestaande Google Analytics naar GA4 is noodzakelijk. De meeste dingen kunnen vooralsnog routinematig in een korte tijd worden doorgevoerd. Voor wat meer complexere website zoals webwinkels is het wel eerst nodig dat de dataLayer wordt aangepast zodat alle doelen op dezelfde manier blijven werken.

Ik kan u helpen met Google Tag Manager vraagstukken, Google Analytics, Data studio en het implementeren in verschillende adverteerprogramma's. Met in het bijzonder te noemen Google Analytics, GA4, Google Ads, Bing ads en Facebook Ads.

U kunt mij ook inhuren voor uw bureau. Hierbij kan ik geheel whitelabel of onder uw naam deze werkzaamheden voor uw klanten uitvoeren.

Contact

Contact

Ganeshastraat 17,
1363 XA Almere

Volg mij