Wie ik ben

Over Carlo

Nadat ik in 2013 klaar was met mijn HBO marketing wilde ik al snel voor mezelf beginnen. Zodoende ben ik al snel in online marketing beland en ben ik daarnaast in eerste instantie begonnen met vooralsnog simpele wordpress websites te bouwen.

In de loop der jaren ben ik mij verder gaan specialiseren in meer technische zaken zoals het wat complexere programmeerwerk en data implementaties, analyse en visualisaties. Hierbij is Google Tag Manager en Analytics een zeer belangrijk onderdeel geworden van mijn werkzaamheden. Omdat ik programmeerwerk toch wel erg leuk vind ben ik die kennis verder gaan uitbreiden richting custom programmeerwerk in PHP en Javascript in het bijzonder met een sterke focus op front-end web development.

Wat kun je verwachten?

Carlo Kop

Mijn werkwijze

Ik werk vanuit huis. Dit maakt mij flexibel en kan ik mijn onkosten laag houden maar ik heb helaas geen mooi representatief kantoorgebouw. Hierdoor werk ik veelal met hulp van online vergadertools om met mijn klanten of partners zaken door te nemen.

Ik houd mij vooral bezig met (technische) online marketing met in het bijzonder zaken rondom Digital Analytics en GTM en doe ik best wat web development. Dit laatste is voor mij veelal opgesplitst in WordPress ontwikkeling van thema's en plugins en front-end web development.

Vrije tijd

In de vrije tijd die ik heb ben ik veelal bezig met een parttime studie Informatica aan de Open Universiteit die nog wel een aantal jaar zal duren en hou ik mij actief bezig met duiksport.

Voor duiken ben ik veelal bezig met wat meer uitdagende duiken. Voor duiken met een onderwater scooter heb ik planner ontwikkeld om DPV duiken te plannen.

Zijn wij een goede fit?

Ik werk vooral als onderaannemer voor online marketing en web development bureau's. Wat ik hier bijvoorbeeld doe, is conversietracking inrichten voor Google Analytics (GA4), Google Ads, Bing Ads, Facebook en andere adverteerkanalen. Dit doe ik voornamelijk met hulp van Google Tag Manager en eventuele visualisaties met Looker studio en GA4. Daarnaast help ook graag klanten veelal in het MKB hun doelen te behalen.

Voor web development wordt ik vooral gevraagd voor het realiseren van maatwerk zoals het bouwen van koppelingen met externe systemen of specifieke functionaliteit.

Case

Vacature koppeling

Voor een Vacature website heb ik via een WordPress plugin een koppeling gemaakt met de API van een extern vacature beheer systeem.

Dit is uiteindelijk gebouwd met Object Georienteerd PHP in de backend en VueJS in de frond-end binnen een bestaande WordPress website

Contact

Contact

Ganeshastraat 17,
1363 XA Almere

Volg mij